Na overleg met Tom over onze IT problemen heeft hij flink doorgepakt. Onze website loopt weer soepel en ziet er op alle platforms goed uit. Daarnaast is onze IT qua pc’s en printers up to date. Verder hebben we nu overal in het bedrijf een sterk wifi signaal. Omdat hij ook kennis heeft van telefonie hebben wij hem gevraagd voor ons een set te regelen voor zowel het kantoor en de werkplaats.

Tom is een prettig persoon om mee te werken. Hij kan goed inventariseren wat nodig is en is in staat om, waar nodig, heldere uitleg te geven.

Wat hebben wij vaak met de handen in het haar gezeten als de printer het weer eens niet deed of onze laptops niet goed werkten. Gelukkig kunnen we nu gebruik maken van de service van Tom.

Tom is niet alleen vakbekwaam, hij is ook nog eens super klantvriendelijk, snel, communicatief bijzonder vaardig en ook nog eens aardig. Hij luistert echt naar je en hij denkt, waar nodig, met je mee. Dus we schakelen hem ook regelmatig in voor advies. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe apparatuur, maar we vragen hem bijvoorbeeld ook voor het installeren van nieuwe software of het aanmaken van nieuwe e-mailadressen.

Zodra er binnen ons bedrijf iets moet gebeuren op het gebied van IT, schakelen we Tom in. Het geeft zoveel rust dat we altijd bij hem terecht kunnen met al onze vragen en IT-problemen. Wij kunnen met ons bedrijf niet meer zonder Tom’s IT Service!

Voor ons bemiddelingsbureau in de zorg is bereikbaarheid van levensbelang. Tom’s IT Service, in persoon van Tom zelf, heeft ons uitgerust met een VoIP-oplossing die al onze verwachtingen heeft overtroffen. Tom heeft met een persoonlijke touch onze specifieke situatie onder de loep genomen en een op maat gemaakte systeem geleverd dat niet alleen onze bereikbaarheid significant verbetert, maar ons ook voorziet van functionaliteiten die onze dagelijkse werkzaamheden efficiënter maken.

De voordelen van de VoIP-oplossing door Tom omvatten:
– *Superieure Bereikbaarheid:* Geavanceerde oproeproutering zorgt ervoor dat we essentiële gesprekken nooit missen.
– *Flexibiliteit & Schaalbaarheid:* Het systeem sluit naadloos aan bij de groei van onze organisatie en faciliteert werken op afstand.
– *Persoonlijke Aandacht & Maatwerk:* Tom’s vermogen om te luisteren en op maat gesneden oplossingen te bieden, onderstreept zijn uitzonderlijke service en expertise.

Tom’s toewijding, deskundigheid en persoonlijke benadering hebben een direct positieve impact op onze dienstverlening gehad. Voor iedere organisatie op zoek naar betrouwbare, efficiënte telecommunicatieoplossingen, is Tom een aanrader.

Scroll to Top