Mijn naam is Tom Edeling-Finkers (1986) en ik woon met mijn vrouw Marjolein en zoontje Bram in Borne.

IT is er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik ben er al van kinds af aan mee bezig. Al wist ik toen ik klein was nog niet altijd wat ik deed. Zo was het allereerste commando dat ik ooit intypte ‘format c:’. Dit zorgde ervoor dat alle spelletjes die geïnstalleerd waren op de pc van een vriendje plotseling waren verdwenen… Je snapt: ik had toen, als 10-jarig jongetje, behoorlijk wat uit te leggen toen de pc niet meer wilde opstarten. Gelukkig heb ik daarna veel geleerd.

Sinds 2009 ben ik professioneel werkzaam in de IT. Ik ben begonnen als monteur. In die hoedanigheid kwam ik bij particuliere en zakelijke klanten over de vloer om diverse diensten te installeren. Ik inventariseerde en installeerde telecommunicatie oplossingen, configureerde en installeerde routers en switches voor netwerken en zorgde ervoor dat alles opgeleverd was en de klant tevreden achter bleef.

Daarna heb ik gewerkt op diverse support-afdelingen om remote uiteenlopende problemen op te lossen waar klanten dagelijks mee te maken hadden. Denk aan internet verstoringen, een telefoon die niet meer kon bellen tot aan een pin apparaat dat weigerde te functioneren.

Ik merkte dat ik niets zo leuk vind als mensen écht ontzorgen. Want IT-gedoe zorgt bij veel mensen voor hoofdpijn, knallende hoofdpijn. Terwijl ik het juist leuk vind om alle zorgen rondom IT over te nemen en de problemen op te lossen.

De keuze voor zzp’ers en Mkb’ers is een bewuste. Juist van deze groep hoorde ik regelmatig dat IT-gedoe ze soms bijna tot wanhoop drijft. Omdat ze niet zonder IT kunnen, maar vaak niemand hebben bij wie ze daarvoor terecht kunnen. Daarnaast hebben ze vaak het gevoel dat grote bedrijven hen niet serieus nemen of hen zien als een nummer.

Daarom ben ik in 2023 gestart met mijn eigen bedrijf Tom’s IT Service. Ik doe dit naast mijn baan als Service Coördinator. Met mijn bedrijf wil ik graag zzp’ers en kleine mkb’s ondersteunen in hun dagelijkse IT uitdagingen. Ik vind het belangrijk dat elke ondernemer prettig en veilig kan ondernemen.

Dus wil je graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld wat voor jou de beste prijs/kwaliteit verhouding is om veilig en snel te kunnen werken, of heb je bijvoorbeeld twijfels over bestaande diensten die je op dit moment afneemt, of heb je geen idee waar je moet beginnen? Neem gerust contact op. Ik help je graag!

Scroll to Top